Terra Marina : Résidence Bonifacio - Gastenboek

Terra Marina : Résidence Bonifacio - Gastenboek

Carré de séparation

hai huynh juni 29, 2016 om 5:23 Ons verblijf was van 8 tot 12 .06 . 2016 bij Terra Marina , ondanks de wind en koude temperaturen ,het verblijf was zeer aangenaam omdat de locatie perfect is voor mensen die rust zoeken. De villa’s zijn goed geïsoleerd tegen geluid ,goed ingericht , schoon , rustig , ver van alle verkeer ,' met een mooi uitzicht over Bonifaccio, de stad die toch heel dichtbij is. De hartelijke ontvangst ', altijd aanwezige eigenaren ,vriendelijk en efficiënt. Absoluut aan te radenLeoszewski Isabelle en Philippe mei 8, 2016 om 8:27 Wat zullen we zeggen… alles was aanwezig om van dit verblijf een onvergetelijke ervaring te maken
Prachtig uitzicht vanaf het terras,' rustig
Goed ontworpen en schone mini-villa
Heel praktisch want op een kwartier lopen van de haven en om het zuiden van Corsica te ontdekken
Mooi tot 28° verwarmd zwembad met prachtig uitzicht op Bonifacio en de zee…
Hartelijke ontvangst van de eigenaren en van het personeel
Hebben het naastgelegen, ook prachtige hotel bezocht', te testen voor de volgende keer
Geen twijfel mogelijk… devalois jean-loup en laurence november 1,' 2015 om 10:46 Voordat we vertrokken, waren we overtuigd door de website', ervan uitgaand dat het te mooi zou zijn om waar te zijn.
Ter plekke werden we overweldigd door wat we te zien kregen,' een adembenemend uitzicht op de stad Bonifacio, een uitzicht dat nooit verveelde vanaf ons terras of zwembad.GRENIER Patrick augustus 27', 2015 om 10:41 We hebben twee weken doorgebracht in een idyllische omgeving, de website komt overeen met de werkelijkheid ,' uitstekend personeel, zowel om te helpen als om te vertellen over wat in de omstreken te ontdekken is', en de zeer aardige eigenaren ,' aarzel niet, dit is een adres die je moet onthouden', over twee jaar komen we terug naar deze haven van rustCARREEL juni 30, 2015 om 11:18 We zijn zondag thuisgekomen met heel veel indrukken uit Zuid-Corsica... 15 dagen in mini-villa waar alles perfect was, schoon,' aangenaam en prachtig uitzicht, zowel van de mini-villa als van het zwembad. De receptie is hartelijk en gezellig… Wij raden deze plek echt aan. De foto’s op de site zijn echt zoals op de foto’s… We hopen volgend jaar weer van de partij zijnCRUCHET april 27', 2015 om 8:27 Een in alle opzichten aangenaam verblijf van een week. Het object bevindt zich in een prachtige en erg rustige omgeving. De eigenaren zijn erg gastvrij, sympathiek en begaan met het welzijn van hun gasten. Goed ingerichte en zeer nette villa. We komen met plezier en vertrouwen terug.Familie Billig oktober 20, 2014 om 1:09 Geweldig hotel, prachtig uitzicht, heel mooi appartement, ruimte zodat de kinderen buiten spelen, rust, zwembad met betoverend uitzicht op Bonifacio, zeer hartelijke ontvangst! Op 5 minuten van Bonifacio. We komen terug want niets valt tegen bij deze residentie!Breumier 5 augustus, 2014 om 4:07 Deze plek is prachtig en perfect gelegen,' 10-15 min lopen van het centrum (dus geen auto nodig, want de parkeerplaatsen in Bonifacio zijn duur en schaars). Vanaf het terras van onze villa', we hadden een uitzonderlijk uitzicht op de oude stad en op de zee (‘s avonds verlicht)! De ontvangst was erg sympathiek en aardig (mevrouw Amadei heeft zelfs op het laatste moment een kinderoppas geregeld),' we kregen goede adviezen tijdens ons verblijf om onze activiteiten en uitstapjes zo goed mogelijk te organiseren. Deze plek is perfect voor kinderen. Er is genoeg ruimte om rond te rennen zonder de buren en de rust te verstoren. Het uitzicht van het zwembad is gewoon betoverend, met die kleine baai beneden.
De uitrusting van ons huis (roze villa) was perfect, met een hele grote en mooie woonkamer. Zeer schoon. Vaatwasser', wasmachine (fijn om kleding te wassen na een bezoek aan het strand), televisie…
Wij raden deze plek van harte aan om een geweldige vakantie mee te maken!broyer juli 29, 2014 om 4:34 Geen teleurstelling voor ons 2de verblijf in deze perfect gelezen residentie in Bonifacio!
Inderdaad, het uitzicht op de bar, de semafoor en Sardinië vanuit het zwembad, de tuin en de villa’s zijn prachtig en veranderen afhankelijk van de tijd van de dag en het licht!
Bovendien, via een pad kunnen we lopend naar Bonifacio (ongeveer een kwartier)

dus geen problemen met parkeren, van betaling…(zorg voor een zaklamp als je naar ‘s nachts weer naar boven loopt!).
De eigenaren en het personeel zijn heel aardig, beschikbaar en op de achtergrond.
Het zwembad, een droom voor klein en groot

Carré de séparation
Carré de séparation
logo Terra-Marina